Vi främjar livsmedelssäkerhet i världsklass för True Food Kitchen

Inblick

I takt med att företag i allt högre grad prioriterar etisk verksamhet blir samarbeten med leverantörer både ett område som granskas allt mer och en möjlighet att väcka liv i en organisations värderingar.

True Food Kitchen är en amerikansk restaurangkedja som fokuserar på god, smakrik mat och genomtänkt näringsinnehåll. Varje restaurang använder ingredienser med antiinflammatoriska egenskaper i rätter som tillagas inför gästerna. Eftersom de fokuserar på hälsa är deras högsta prioritet livsmedelssäkerhet. True Food Kitchen letade efter en lösning som skulle hjälpa dem att hålla kunderna och medarbetarna säkra samtidigt som de bedrev en miljömedveten verksamhet.

Innovation

Inte nog med att korrekta tekniker inom livsmedelssäkerhet kan skydda kunderna, de kan även förbättra produktiviteten. Med hjälp av Ecolabs lösningar, som Daydots™ Prep-n-Print™Systems, kunde True Food Kitchen eliminera en tidskrävande, manuell märkningsprocess och säkerställa att hållbarhet och näringsinnehåll listas för varje ingrediens.

Livsmedelssäkerhet slutar inte i och med tillagningen utan sträcker sig även till porslinet som varje måltid serveras på. För att säkerställa att True Food Kitchens porslin var fläckfritt installerade Ecolab SMARTPOWER™-programmet på deras diskmaskiner, för att avlägsna fläckar med ett kortare diskprogram som förbrukar mindre vatten.

För att öka besparingarna ytterligare uppgraderade Ecolab True Food Kitchens avhärdningsfilter. Genom att byta ut en äldre, mindre effektiv filtrering för hela restaurangen mot ett filtreringssystem inriktat på specifika användningsområden kunde den dagliga vattenförbrukningen minskas.

Effekt

I slutändan kan True Food Kitchen, med Ecolabs hjälp, fokusera på det de gör bäst – att hålla kunderna nöjda och säkra med hälsosamma måltider och samtidigt spara tid och leva upp till sitt hållbarhetsåtagande.

True Food Kitchen case study eROI savings

Lösningar i fokus

  • SMARTPOWER™-programmet
  • Daydots™ Prep-n-Print™-system; Prep-n-Print™ flex
  • Avhärdningsfilter med hög kapacitet, punktinriktadmodell
  • Avfettningsmedel GREASELIFT™